Články

tvoj zdroj inforácii pre cloud computing

všetko čo potrebuješ vedieť o DevOps

Kontinuálna integrácia,Automatizácia v DevOps,Životný cyklus vývoja softvéru,Spoľahlivé nasadenie softvéru,CI/CD

Zvládnutie kontinuálnej integrácie (CI) v DevOps

CI je prax v oblasti vývoja softvéru, ktorá kladie dôraz na neustálu a častú integráciu zmien v kóde od viacerých prispievateľov do spoločného repozitára. Základným cieľom CI je zistíť a riešiť integračné problémy a chyby v najranších fázach vývoja. Tento proces zabezpečuje, že vývojové tímy môžu efektívne spolupracovať a udržiavať kvalitu kódu pri súčasnom zrýchľovaní vývojového cyklu. Tu je podrobnejší rozklad toho, ako CI funguje.

Viac »
Business and profit advantages of devops tools

Základné DevOps nástroje pre úspech

Základné nástroje DevOps slúžia na automatizáciu procesov, zjednodušenie spolupráce a zvýšenie rýchlosti dodávky softvéru. Tu je niekoľko kľúčových nástrojov, ktoré môžete použiť pre úspech vo svete DevOps.

Viac »
Kontinuálna integrácia,Automatizácia v DevOps,Životný cyklus vývoja softvéru,Spoľahlivé nasadenie softvéru,DevOps role

Mastering DevOps: Best Practices Sprievodca

DevOps, čo je skratka pre Development and Operations, je súbor postupov, ktorých cieľom je automatizovať a integrovať procesy vývoja softvéru a prevádzky IT. Cieľom je umožniť organizáciám rýchlejšie a efektívnejšie dodávať vysokokvalitný softvér. Tu je niekoľko základných osvedčených postupov DevOps na zefektívnenie procesov vývoja a nasadzovania softvéru.

Viac »
migration in cloud enviroment

Dôležitosť automatizácie v cloudovom prostredí

Automatizácia cloudu (cloud automation) je pojem, ktorý odkazuje na nástroje a procesy, ktoré redukujú alebo odstraňujú potrebu manuálnych zásahov potrebných pre zabezpečovanie alebo správu služieb a prevádzkovej záťaže (workload) na cloude.

Viac »